Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Digital arbetsplats

  Nya möjligheter att samarbeta när delade kanaler lanseras i Teams

  [2022-07-06 09:00]

  Microsoft lanserar möjligheten för att välja ut en enskild kanal i ett team där fler än teamsmedlemmarna får behörighet.

   

  ​Delade kanaler i teams öppnar upp för ytterligare delande och transparens. Lär dig om delade kanaler och ta del av tips på hur de kan fylla en funktion för arbetssätt i till exempel organisatoriska. I organisatoriska team får det inte att lägga till delade kanaler men väl att visa information från delade kanaler i andra team. 

  Lär dig om delade kanaler och ta del av tips på hur de kan fylla en funktion för arbetssätt i till exempel organisatoriska team.​

  Du, som ägare av teamet, kan lägga till andra från Svenska kyrkans Microsoft 365. Till hösten öppnas även möjligheten att lägga till helt externa teamsanvändare till kanalen. Observera att du behöver tänka till vilken typ av information som kan påverka om du delar kanalen med externa personer. ​

  Microsoft planerar att rulla ut möjligheten att dela en kanal i ett team från mitten av juli och vara klara någon gång under augusti. Några exakta datum finns inte uttalade. När Microsoft har funktionen på plats tar Svenska kyrkan vid för att anpassa och justera de inställningar som behöver göras, speciellt för att dela externt. 

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Digital arbetsplats
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Skapad
  2022-07-07
  X
  Dokumentid: 1588156- Webid: 1395741 - Unitid: 2147483042