Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Verksamhetsstöd

  Behörighetshantering för Public 360 flyttas till behörighetswebben

  [2022-05-25 07:49]

  Under eftermiddagen 7 juni kommer det ske en uppdatering som kommer innebära att behörighetshanteringen, som tidigare hanterats av Kanslistöd, flyttas till behörighetswebben. Från och med den 8 juni kommer behörighetsadministratörer kunna tilldela behörigheterna i behörighetswebben.

  Public 360 kommer att vara stängt den 7 juni kl. 17:00-23:59 på grund av uppdateringen.  

  I och med förändringen kommer vi behöva pausa behörighetstilldelningen från och med 1 juni till och med den 7 juni. Behörighetsadministratörer får möjlighet att tilldela behörigheter via behörighetswebben från och med den 8 juni. ​

  Information om vilka behörigheter som finns att tilldela kommer att finnas här. Sidan kommer att uppdateras till den 8 juni. 

  Samtliga behörighetsadministratörer kommer att kunna tilldela Public 360 behörigheter, men behörighet ska endast tilldelas när en enhet är ansluten till Public 360. Om behörighet tilldelas innan anslutning så kommer behörigheten inte att fungera. Läs mer om anslutning till Public 360 här.

  Behörighet på icke ekonomiska enheter 

  Behörighet kommer endast att gå att tilldela på den ekonomiska enheten. Det finns i dagsläget behörigheter som är tilldelade på icke ekonomiska enheter (församling som ingår i pastorat) och dessa behörigheter kommer att tas bort i samband med uppdateringen, då behörigheterna endast ska finnas på ekonomiska enheter. 

  Församlingsdiarierna ska användas som vanligt men när man skapar ett ärende så kommer pastoratet att stå som Ansvarig enhet. ​

  Ärenden med en icke ekonomisk enhet som Ansvarig enhet 

  Öppna ärenden där en icke ekonomiska enhet står som Ansvarig enhet kommer fortfarande att nås av den som är ansvarig person i ärendet samt av den som är huvudregistrator på den ekonomiska enheten. Ärendena behöver inte flyttas, men om ni önskar att göra det, se instruktioner i bifogad fil. 

  Stängda ärenden där icke ekonomiska enheter står som Ansvarig enhet behöver inte hanteras. 

  Redaktör och innehållsansvarig
  Nikki Classon, Avdelningen för gemensamma funktioner
  Skapad
  2022-05-25
  X
  Dokumentid: 1585847- Webid: 1440086 - Unitid: 2147483551