Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Demokrati är temat i nya numret av medlemstidningen Ducatus

  Kyrkoherde Anders Leitzinger delar med sig av gjorda erfarenheter i samband med engagemang för ensamkommande från Afghanistan.

  Kyrkoherde Anders Leitzinger delar med sig av gjorda erfarenheter i samband med engagemang för ensamkommande från Afghanistan.

  [2022-05-18 11:00]

  Vi har en demokratisk folkkyrka med rätt att tycka olika, med nomineringsgrupper som har gått till val med olika kärnfrågor i fokus.
  Det finns också exempel på att det demokratiska samtalet kan utmanas av antidemokratiska aktörer. Hur kan det bemötas?

  När Karl Johans pastorat i Göteborg arbetade med integration möttes de av hat och hot. Kyrkoherde Anders Leitzinger delar med sig av gjorda erfarenheter. Petter Karlsson menar att vi måste få tycka olika, men samtala och argumentera utifrån tydliga regler och riktlinjer.

  Christina Byström och Lena Blom berättar om de möjligheter som programmet Tillit och demokrati erbjuder.

  Ger konkreta tips 

  Ducatus ger er läsare konkreta tips på hur man som kyrkoherde i ledarrollen kan möta extrema gruppers hat och hot samtidigt som drivkraften att fortsätta arbeta med mångfald och integration fortsätter.  

  Skaffa egen prenumeration 

  Du som prenumererar får tidningen i din brevlåda inom kort. Du som ännu inte är prenumerant, anmäl dig för prenumeration så går du inte miste om viktig läsning!

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Skapad
  2022-05-18
  X
  Dokumentid: 1585163- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406