Digital arbetsplats

Kornet lanseras 18 oktober

[2022-05-10 08:46]

Den 18 oktober 2022 lanseras Svenska kyrkans nya intranät Kornet. Det är en del av den nya, gemensamma intranätslösningen.

Kornet kommer att innehålla information som är gemensam för Svenska kyrkan, eller för ett stift. Alltså information som riktar sig till kollegor över våra organisatoriska gränser. Kornet kompletteras av organisatoriska team där interkommunikationen för den egna enheten sker. Till det kommer Yammer där vi kan nätverka brett inom olika områden. Svenska kyrkans gamla intranät ersätts alltså av en intranätslösning som består av flera olika delar: Kornet, organisatoriska teams och Yammer.

Under våren och hösten fylls Kornet med innehåll för att stå redo att användas när det lanseras den 18 oktober i år.

Lär dig om Kornet som en del i Svenska kyrkans nya gemensamma intranätslösning

Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Magnus Edin, Kyrkokansliet