Webbinarium - Konfasök 2.0

[2022-05-02 08:00]

Den 17 maj kl.12 är det dags för ett webbinarium om Konfasök. Du får handfasta tips på hur du kommer igång med Konfasök i praktiken. Stefan Lindqvist visar och förklarar hur flödet ser ut mellan Kyrksam och Content studio.

​Med hjälp av Konfasök kan du och din församling enkelt lägga upp och presentera ert konfirmandarbete. I det här webbinariet visar Stefan Lindqvist hur du gör, och hur flödet ser ut mellan Kyrksam och Content Studio.

Webbinarium i teams

Den här gången så testar vi teamsfunktionen webbinarium. Det kräver en anmälan och du anmäler dig via knappen nedan. I övrigt kommer det att fungera som ett vanligt teamsmöte. Deltagarnas mikrofoner och kameror kommer dock att vara avstängda. Ni kan ställa frågor i chatten som besvaras i slutet av timmen. Webbinariet kommer även att spelas in.

Till anmälan - Konfasök 2.0

Fler kommunikationswebbinarier i höst

Webbinarierna har just nu ett litet uppehåll men kommer tillbaka i höst. Har du något önskemål på något du skulle vilja ha ett webbinarium om? Ett ämne eller en specifik föreläsare? Maila kom@svenskakyrkan.se med ditt tips!

Skapad:2021-03-26 15:13:00

På den här sidan hittar du de samlade inspelade webbinarierna från tidigare webbinaretillfällen.

Läs mer om Inspelade webbinarier
    Mikaela Fläderblom, Kommunikationsavdelningen