Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Webbinarium - Konfasök 2.0

  [2022-05-02 08:00]

  Den 17 maj kl.12 är det dags för ett webbinarium om Konfasök. Du får handfasta tips på hur du kommer igång med Konfasök i praktiken. Stefan Lindqvist visar och förklarar hur flödet ser ut mellan Kyrksam och Content studio.

  ​Med hjälp av Konfasök kan du och din församling enkelt lägga upp och presentera ert konfirmandarbete. I det här webbinariet visar Stefan Lindqvist hur du gör, och hur flödet ser ut mellan Kyrksam och Content Studio.

  Webbinarium i teams

  Den här gången så testar vi teamsfunktionen webbinarium. Det kräver en anmälan och du anmäler dig via knappen nedan. I övrigt kommer det att fungera som ett vanligt teamsmöte. Deltagarnas mikrofoner och kameror kommer dock att vara avstängda. Ni kan ställa frågor i chatten som besvaras i slutet av timmen. Webbinariet kommer även att spelas in. 

  Till anmälan - Konfasök 2.0

   Fler kommunikationswebbinarier i höst

  Webbinarierna har just nu ett litet uppehåll men kommer tillbaka i höst. Har du något önskemål på något du skulle vilja ha ett webbinarium om? Ett ämne eller en specifik föreläsare? Maila kom@svenskakyrkan.se med ditt tips!

  Skapad:2021-03-26 15:13:00

  På den här sidan hittar du de samlade inspelade webbinarierna från tidigare webbinaretillfällen.

  Läs mer om Inspelade webbinarier
  Redaktör och innehållsansvarig
  Mikaela Fläderblom, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Skapad
  2022-04-29
  X
  Dokumentid: 1583041- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526