Arbetsgivarorganisationen

Nu kan du googla efter arbetsgivarinformation

[2022-02-15 08:06]

Nu finns all information till Svenska kyrkans arbetsgivare tillgänglig på den externa webbplatsen www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare istället för på Svenska kyrkans intranät.

-        Genom att samla vår webbkommunikation på den externa webbplatsen blir den lätt tillgänglig för alla och det blir möjligt att googla efter arbetsgivarinformation, säger Birgitta Ödmark, vd Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Alla länkar i e-postnyhetsbrevet Observera arbetsgivare leder från och med nu till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Den här intranätsplatsen kommer att omarbetas till en kortfattad information med länkar vidare till externwebben och webbhandboken Vera.

Byt ut bokmärken och länkar

Om du har sparat bokmärken i din webbläsare eller om ni har länkar till arbetsgivarorganisationen på ert intranät, är det bra om ni ändrar dem. Länkar till sidor på intranätet kommer dock att fortsätta att fungera även fortsättningsvis, så länge det nuvarande intranätet är i bruk.

Utvecklingen fortsätter

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation arbetar ständigt för att utveckla kommunikationen med Svenska kyrkans arbetsgivare. Flytten till externwebben är det första av flera steg som planeras för att öka den digitala tillgängligheten.

Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
    2022-02-15