Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Anmälan till KOM dröjer

  [2022-01-19 11:31]

  Planen var att öppna anmälan till KOM-dagarna nu i januari. På grund av rådande pandemiläge är detta inte möjligt. Just nu vet vi inte om det blir en fysisk konferens på Missionskyrkan i Uppsala eller om det blir ett renodlat digitalt event istället.

  Årets KOM-dagar har från starten planerats som ett hybridevent med en fysisk konferens på plats i Missionskyrkan samt möjliggöra digitalt deltagande på distans. En orsak till detta upplägg är att enklare kunna ställa om till helt digitalt event om så är nödvändigt. 

  KOM-dagarna brukar samla ungefär 300 deltagare. För att klara tillräckliga avstånd mellan deltagarna är det just nu inte möjligt med fler än 100 deltagare. Lättas däremot restriktionerna är det möjligt att öka antalet deltagare. ​Deltagarantalet är dock bara en del i denna problematik. Det är också en fråga om att människor ska resa till Uppsala från olika delar av landet. Önskan att kunna samla kollegor för efterlängtat fysiskt nätverkande är stark, men ansvarsfulla beslut som visar respekt gentemot samhället i stort är ännu starkare, samt att naturligtvis följa rådande rekommendationer och restriktioner. 

  Vi har jobbat vidare med tänkbara föreläsare på temat "Alltid på väg" och programmet är klart att presenteras inom kort. 

  Det är tråkigt att inte kunna öppna anmälan riktigt ännu, men det är också rätt beslut. 

  Inom de närmaste veckorna fattas beslutet om KOM-dagarna kan genomföras som fysiskt evenemang. Oavsett - se till att boka upp 6-7 april. För på ett eller annat sätt kommer vi att ses.

  Följ utvecklingen via nyheter på /kommunikation. Dessa kommer även att delas i relevanta fb-grupper och på yammer samt i kommande nyhetsbrev.

  Skapad:2021-11-23 19:48:00

  Årets KOM-dagar genomfördes den 6-7 april i digital skepnad.

  Mer om Digi-KOM 2022
  Redaktör och innehållsansvarig
  Projektgruppen för KOM-dagarna , Kommunikation
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Skapad
  2022-01-19
  X
  Dokumentid: 1571137- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526