Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Aktuellt

  Var beredd - snart stängs nuvarande intranät

  [2022-01-18 11:30]

  Förbered dig för att flytta ut från nuvarande intranät genom att planera för vilket innehåll som ska flytta med, vem som ska ansvara för den lokala flytten samt när och hur det ska hanteras.

  Kornet ersätter den gemensamma informationen och nyheterna på nuvarande intranät från och med oktober. Nuvarande intranät blir samtidigt låst från nytt innehåll och stänger helt ner 2023.

  Det kan vara bra att utse vem som ansvarar för att flytten görs lokalt och som kan se till att det finns en plan för hur det ska gå till, vem som ska göra vad och när arbetet bör ske för att hinna bli färdigt. 

  Lär dig om Kornet, Svenska kyrkans nya gemensamma intranät

  Den inomkyrkliga, och interna, kommunikationen kommer att kräva en licens till Svenska kyrkans Microsoft 365. Med licens får du

  Arbeta strategiskt med att flytta innehållet från nuvarande intranät

  Du som är ansluten till Microsoft 365 redan nu kan flytta in i det organisatoriska teamet och på så sätt påbörja flytten ut från nuvarande intranät. 

  Vilket material behövs för det arbete som pågår hos dig just nu? Börja med just det innehållet när du bygger upp ert organisatoriska team. Se också över det lokala innehållet på nuvarande intranät och flytta in det så det finns på plats i teamet. 

  Passa också på att gå igenom andra gemensamma platser där ni har filer och flytta in relevant material från dem till det organisatoriska teamet. 

  Arbeta strategiskt med att flytta in i ditt organisatoriska team

  Du som tillhör ett pastorat eller en församling som ännu inte anslutit till Microsoft 365 bör också förbereda dig. Se till att du har en plan för att hinna flytta det som ligger på nuvarande intranät innan det försvinner 2023. 

  Anmäl intresse för att ansluta till Microsoft 365

  Redaktör
  Redaktionen , Aktuellt
  Innehållsansvarig
  Magnus Edin, Aktuellt
  Skapad
  2022-01-18
  X
  Dokumentid: 1570916- Webid: 27325 - Unitid: 2147483460