Digital arbetsplats

Kornet, Svenska kyrkans nya gemensamma intranät kräver inloggning till Microsoft 365

[2021-11-23 09:00]

Den som väljer att inte vara ansluten till oktober 2022 kommer inte att ha tillgång till Kornet, Svenska kyrkans nya gemensamma intranät.

Du behöver vara ansluten till Svenska kyrkans Microsoft 365 för att kunna logga in och ta del av den inomkyrkliga kommunikationen i Kornet. Kornet kan ses som det inomkyrkliga kommunikationsstödet som kompletterar den interna kommunikationen i de organisatoriska teamen.

När Kornet lanseras stängs möjligheten att publicera information på dagens intranät vilket innebär att ny eller uppdaterad inomkyrklig information inte är tillgänglig för den som står utanför Microsoft 365.

Ta del av den senaste information om Kornet i relation till de organisatoriska teamen och hitta inspelningen från webbinariet som hölls om stödet till den inomkyrkliga och interna kommunikationen

Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Magnus Edin, Kyrkokansliet