Valwebben

Utvärdering kyrkovalet 2021 - Valnämnder

[2021-10-06 13:34]

Den 7 oktober skickas det ut en utvärdering av kyrkovalet till alla valnämnder via e-post.

Utvärderingen adresseras till valnämndens ordförande, eller till församlingens/pastoratets e-postadress om e-postadress saknas till valnämndens ordförande. Sista svarsdatum är 29 oktober.

Utvärderingen innehåller frågor om material, information, utbildningar och själva genomförandet. Det kan vara bra att ni innan ni startar utvärderingen kollar upp ungefär hur många budröster som lämnats i förtidsröstningslokaler respektive vallokaler, samt om samma bud lämnat flera budröster vid samma tillfälle.

Senare i höst kommer vi att skicka ut en separat enkät som avser ekonomin för kyrkovalet. Den kommer att adresseras till respektive ekonomichef.

Annika Gustafsson, Valwebben
    Ansvarig för intranätet Valwebben