Valwebben

Grönlista konto för kampanjfilmer

[2021-08-29 16:24]

Kampanjfilmerna för kyrkovalet finns för fri användning på Vimeo. Kolla bara om din församlings konto på sociala medier behöver "grönlistas" på grund av musikrättigheter.

Hoppas att ni tycker om filmerna och vill dela de på er egen Facebook- och Instagramsida under kampanjperioden 1 – 19 september!

Musiken i filmen har vi inte alla rättigheter till utan har endast köpt loss för den tiden kampanjen pågår. Delar ni eller bäddar in filmer från nationella nivå behöver ni inte göra någonting - men laddar ni ner filmen och har på ert eget Facebook konto kan det eventuellt stoppas.

Enkelt att grönlista

För att undvika detta behöver ert konto grönlistas. Det gör ni enkelt genom att maila era kontoadresser till lotta@newnormal.se

Gör det gärna i god tid eftersom det kan ta upp till två dygn.

Om ni redan hunnit lägga uppen kampanjfilm och den stoppas kan ni maila till samma adress så grönlistar vi kontot i efterhand.

För youtube är det inte kontot utan url-adressen som behöver grönlistas för att allt ska fungera optimalt.

Egna digitala skärmar eller andra arenor berörs inte av detta.

Margareta Furberg, Kommunikationsavdelningen
    Ansvarig för intranätet Valwebben