Arbetsgivarorganisationen

Få platser kvar på höstens ledarutvecklingsprogram

[2021-06-24 12:02]

Du som har funderat på att gå ett ledarutvecklingsprogram i höst, bör skynda dig att anmäla dig innan platserna tar slut.

Det finns endast en plats kvar på såväl Ledarutveckling för kyrkoherdar som på arbetsgivarorganisationens ledarskapsprogram Chefs- och ledarskapsutveckling i Svenska kyrkan, som i år genomförs för 25:e gången.

Kyrkoherde idag och Kyrkogårdschef NU är fulltecknade sedan länge. För reservplats på Kyrkogårdschef NU, kontakta Pia Magnusson, 08-737 72 41 eller pia.magnusson@svenskakyrkan.se.

Arbetsledarutbildning för vaktmästare på kyrkogård och i kyrka finns det fortfarande platser kvar, men vänta inte för länge med anmälan. Programmet har blivit fulltecknat vid flera tidigare genomföranden.

Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
    2021-06-24