Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Västerås stift

  Inriktningsbeslut fr.o.m. 11 juni 2021

  [2021-06-11 10:09]

  Skapa förutsättningar för massvaccinering. Arbeta för att myndigheternas riktlinjer och rekommendationer följs. Beredskap för att hantera ökad smittspridning. Stiftets ledning har tagit beslut om nya inriktningar på arbetet som sker med anledning av pandemin.

   Här kan du läsa de fullständiga inriktningarna från 11 juni:  

  •  Vi arbetar tillsammans för att skapa goda förutsättningar för massvaccinering i stiftet och även stötta för att öka vaccinationsviljan hos samhällets alla grupper.
  • Vi arbetar för att stiftets aktörer, invånare och besökare ska förstå och följa pandemilagen och myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.
  • Vi följer utvecklingen med förändrade råd och rekommendationer och justerar vår verksamhet och den information som vi sprider utifrån aktuellt läge.
  • Vi har god beredskap för att hantera risken för ökad smittspridning i samband under semester- och turismtider.

  Vad är ett inriktningsbeslut?
  Vid en samhällsstörning behöver olika berörda aktörer och organisationer ha en gemensam inriktning att arbeta mot.

  Inriktningarna syftar till att, utifrån fakta och antaganden, peka på gemensamma utmaningar och åtgärder som i sin tur ska ligga till grund för olika beslut. I stiftets tre länsstyrelser tas därför gemensamt så kallade inriktningsbeslut. Stiftskansliets ledningsgrupp beslutar sedan i sin tur vilka inriktningar som är aktuella för Västerås stift. ​

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ann Löfqvist, Västerås stift
  Skapad
  2021-06-11
  X
  Dokumentid: 1548079- Webid: 29143 - Unitid: 6