Svenska kyrkan i utlandet

Välkommen till utlandskyrkans konferens Mötesplats

[2021-06-18 16:28]

Välkommen till Svenska kyrkan i utlandets konferens Mötesplats 26–29 augusti. Alla som är intresserade av utlandskyrkan är välkomna att vara med. Konferensen är helt digital.

Årets tema

Temat för utlandskyrkans konferens i år är ”Framtiden i vår hand” och syftar till de stora förändringar som utlandskyrkan kommer att genomgå kommande år, där målet är en verksamhet som är ekonomiskt självbärande med hållbara församlingar senast 2030.

Förändringen innebär ett nytt arbetssätt med exempelvis mer mobil verksamhet, fler lokalt anställda och stort fokus på lokal insamling. På Mötesplats deltar många intressanta talare, med olika bakgrund.

26–29 augusti 2021​

Om konferensen

Konferensen är helt digital, med ett späckat program. Mycket material kommer att finnas tillgängligt på konferenswebben redan på förhand.

Konferensen kommer innehålla både  inspiration och information, där alla som är intresserade av utlandskyrkan får ett tillfälle att lyssna, samtala och utbyta erfarenheter. Vi firar också gudstjänst tillsammans.

Anmälan och program

Susanne Gorne, Kommunikationsavdelningen