Samtal om framtida KOM-dagar

[2021-06-01 15:00]

Den 26 maj bjöd Camilla Sundén och Hannah Häggström in till ett samtal om framtida KOM-dagar. Några personer nappade på möjligheten och vi tackar för all fin input, förslag och utvecklingsmöjligheter som dök upp under det timmeslånga mötet.

Vid mötet presenterades resultaten från enkäten efter Digi-KOM och därefter blev det ett samtal om förväntningar och förslag för framtida konferenser. Störst fokus lades på nästa år, då det är planerat att genomföras en fysisk konferens 6-7 april.

Frågor som avhandlades var bland annat:

• Är det viktigt med gemensam middag?
    • Nätverkande
    • Mentorskap
    • Case
    • Program från stora scenen alt. miniseminarier
    • Digitala alternativ för de som inte är på plats fysiskt.

Vid mötet presenterades också de preliminära datumen för 2023 respektive 2024.

Just nu är planen att köra Digi-KOM och KOM-dagarna vartannat år, men i dagsläget är endast 2022 spikat. Genomförande av en fysisk konferens nästa år är naturligtvis endast möjligt om restriktionerna för sådana sammankomster är borttagna.

Ett upplägg med vartannat år digitalt, vartannat år fysisk konferens var också något som kollegorna vid mötet ställde sig bakom.

Framtida datum

2022: KOM-dagar 6-7 april

2023: Digi-KOM 26-27 april (preldatum)

2024: KOM-dagar alt. Digi-KOM 17-18 april (preldatum)

Inbjudan att ansluta till samtalet om framtida KOM-dagar gick ut med Digi-KOMs enkät, via nyhetsbrev och på intranät samt facebook.

Skapad:2014-09-11 11:54:00

Svenska kyrkans kommunikationsdagar är en mötesplats för dig som arbetar med information och kommunikation i Svenska kyrkan. Vi är många som jobbar med kommunikation i olika omfattning och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. KOM 2022 ses vi i Uppsala 6-7 april.

Läs mer om KOM-dagarna
    Hannah Häggström, Kommunikationsavdelningen