Malmö pastorat

Vecka 20 - kortade minnesanteckningar från ledningsgruppen

[2021-05-19 09:57]

• Daniel Smith informerade om var vi befinner oss i digitaliseringsresan samt lite kring övergången till Telia touchpoint.
    • Anmälningstiden slut för strategigrupperna. Vi är glada åt alla som anmält sig! Vi återkommer inom kort med information om gruppernas sammansättning.
    • Vi vill kunna ta emot pastorsadjunkter i Svenska kyrkan Malmö. Fler behöver gå stiftets handledarutbildning. Detta ska möjliggöras.
    • Vi behöver ha beredskap för fler dop/vigslar under resten av året, inte minst i sommar, samt för drop-in varianter för dop och vigslar.
    • Det kommer göras ett utskick till föräldrar med barn som fötts under de senaste tre åren som ska skickas ut så fort som möjligt.
    • Nytt utkast av PIN finns på intranätet. Läs gärna och lämna kommentarer till församlingsherdarna eller Albin Tanke.
    Maria Stålhammar, Malmö pastorat
    Gunilla Hallonsten, Malmö pastorat