Malmö pastorat

Vecka 19 - kortade minnesanteckningar från ledningsgruppen

[2021-05-18 09:13]

• Vi planerar för och hoppas på fysiska konvent i november.
    • Vi planerar också för och hoppas kunna samla förtroendevalda och anställda i början av 2022 för en uppstart på den nya mandatperioden.
    • Andra seminariet av ”100 år av demokrati?” har spelats in och kommer sändas på pingstdagen.
    • De förinspelade gudstjänsterna varje vecka från någon av kyrkorna i pastoratet är på gång. Mer info och schema kommer inom kort.
    • Anmälningsportalen för de nya strategigrupperna för särskilt prioriterade områden är öppen fram till 17 maj.
    • I höst planeras för en återkommande kortare program/scen samt mässa i en av våra kyrkor en gång i veckan. Målgrupp är personer mellan ca 20-35 år.
    • Budgetprocessen är igång och varje församling ska skicka in sin verksamhetsplan senast 24 juni.
    Maria Stålhammar, Malmö pastorat
    Gunilla Hallonsten, Malmö pastorat