Intranät Stockholms stift

Nätverksträffar hösten 2021

Från och med hösten 2021 ligger anmälan till de flesta av stiftets nätverksträffar på Svenska kyrkans utbildningsportal. Många av nätverken är öppna inte bara för anställda, utan även för förtroendevalda, ideella och övriga intresserade. Dessa måste dock anmäla sig via en särskild länk och registrerar sig på portalen första gången de anmäler sig. Därför har många av nätverksträffarna här nedan två anmälningslänkar.

17 november kl 09-10.30
    Nätverksträff för migration och inkludering

Nätverket möts för att öka kunskapen och kompetens i migration- och inkluderingsfrågor.
    Innehållet formas efter församlingars önskemål.
    Målgrupp: Församlingsmedarbetare som arbetar med migration och inkludering.
    Kontakt: katinka.levin@svenskakyrkan.se
    Anmälan senast 15 november
    För dig med svenskakyrkan.se-mejl

18 november kl 15-17

HBTQI-nätverket

Nätverket med övriga samverkanspartners för Kyrkorna på Pride ses på ett uppstartsmöte för Kyrkorna på Pride 2022
    Anmälan: johanna.linder@svenskakyrkan.se

Nätverksträff för dataskyddsombud

I samarbete med Uppsala stift
    Forum där dataskyddsombud kan dela med sig av erfarenheter, utveckla den gemensamma kompetensen och analysera gemensamma problem/möjligheter. Även representanter för stiftens GDPR-organisation deltar och bidrar med sitt kunnande. Varje träff har ett tema.
    Kontakt: Rikard Johansson, rikard.johansson@svenskakyrkan.se
    Anmälan senast 22 november

2 december kl 8.30-9.30
    Nätverk för andlig vård i hälso- och sjukvården

Nätverk för fortbildning och fördjupning samt för att träffa kollegor och utbyta erfarenheter, idéer och kunskap. Andakt och samtal om aktuella ämnen som rör andlig vård i hälso- och sjukvården.
    Målgrupp: Medarbetare inom andlig vård i hälso- och sjukvården, minst 20 procent.
    Kontakt: helena.nikula@svenskakyrkan.se
    Anmälan senast 30 november
    För dig som svenskakyrkan.se-mejl

2 december kl 13-15.15

Stockholms stifts ledarnätverk för ignatiansk andlighet

Mötesplats för delande av erfarenheter, information och reflektion kring ignatiansk andlighet. Aktuella teman för ignatianskt inspirerat församlingsarbete.
    Hålls digitalt via Zoom. Nätverket sker i samverkan mellan Stockholms stiftskansli och Västermalms församling.
    Målgrupp: Anställda och ideella församlingsmedarbetare som leder ignatianskt inspirerad verksamhet.
    Kontakt: Eva Sjödén eva.sjoden@svenskakyrkan.se
    Anmälan senast 25 november