Digi-KOM över - för denna gång

[2021-05-05 16:15]

Två live event, 70 webbinarier och 18 mingelsamtal senare är Svenska kyrkans första digitala kommunikationsdagar slut. Men eventsidan och allt material finns kvar ett tag till. Missade du till exempel Niklas Laninges föreläsning från 4 maj kan du titta på den nu i efterhand.

Alla anmälda till Digi-KOM har redan en länk till eventsidan. Nu får även du som inte deltog möjlighet att ta del av all information och inspelat material som ligger på eventsidan.

Vill du hinna titta på inspelningen av förmiddagen där både Niklas Laninges och Magdalena Widmarks ingår - gör det snart. Den inspelningen av hela är enbart tillgänglig till och med 11 maj. ​

Ta mig till Digi-KOMs eventsida

Vill du ladda hem Niklas och Magdalenas powerpoint-presentationer så finns dessa på en sida på intranätet. Den sidan kommer att fyllas på med material från montrarna allt eftersom.

Digi-KOM i siffror

• 520 anmälda
    • 1 programledare
    • 2 föreläsare på fm
    • 2 live event
    • 18 mingelrum
    • 13 montrar
    • 70 webbinarier och frågestunder

Digi-KOM avslutades den 4 maj med en fråga från programledare Jacke Sjödin till alla deltagare:

Vilken känsla tar du med dig från dagen?

Svaren syns i bilden nedan.

Vi ses igen 6-7 april 2022

På Digi-KOM avslöjades också datumen för nästa år. Den 6-7 april kommer något att gå av stapeln, men det är ännu inte klart vad. Planen i första hand är vanliga KOM-dagar, men det är ännu lite för tidigt att lova detta. Skulle samhällsläget inte tillåta en vanlig konferens blir det istället ett nytt Digi-KOM. Vill du komma med kloka inspel inför framtiden? Var med på ett samtal om framtida KOM-dagar den 26 maj kl.13-14.

Har du frågor om Digi-KOM, hör gärna av dig.

Skapad:2021-03-08 11:55:00

Den 4-5 maj genomfördes Digi-KOM för första gången. Det blev föreläsningar, miniseminarier och en hel del samtal och mingel i pauserna. Till skillnad från tidigare år var plattformen Teams och inte en konferensanläggning.

Läs mer om Digi-KOM 2021
    Hannah Häggström, Kommunikationsavdelningen