Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Lunds stift

  Inspirationseftermiddag - Portionen under tian med Hanna Olvenmark tillsammans med Sensus

  [2021-06-01 14:33]

  Inspirationseftermiddag för dig som arbetar i Svenska kyrkan

  Att laga mat som är bra för dig, din plånbok och planeten behöver varken vara svårt eller krångligt! Under en föreläsning får du ta del av bakgrunden till Portionen Under Tian, vad vi gör och varför. Du får med dig konkreta tips och verktyg till hur du kan äta och leva mer ekonomiskt oavsett om din ingång är att äta mer hälsosamt, dra ner på dina matkostnader eller att leva ett liv som inte tär lika mycket på våra gemensamma planetära resurser.

  Välkommen du som ex, är präst, diakon, församlingspedagog, barnledare, ideell eller på annat sätt finns med i kyrkans verksamhet och ser till att det blir goda måltider när ni möts. 

  När: Tisdag 14 september 2021 Kl 13:00 - 15:00  

  Plats: Digitalt via Zoom  

  Pris: 200 kr

  Läs mer och anmäl dig hos sensus senast 10 september

  Arrangörer: Sensus och Lunds stift

  Förbered dig gärna genom att se till att du har en dator, mobil eller surfplatta som har stabil internetuppkoppling. Du behöver också ha en webbkamera och ett headset med mikrofon. Videokonferenssystemen fungerar inte så bra i Svenska kyrkans intranät, använd inte en s.k. tunn klient. Det kommer att finnas möjlighet att ansluta till föreläsningen 30 min före starttid för att testa tekniken.

   Kontaktperson
  Elin Nordgren
  Elin.nordgren@sensus.se
  0703-965690

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Sara Ingelsson, Lunds stift
  Skapad
  2021-08-30
  X
  Dokumentid: 1538692- Webid: 1390381 - Unitid: 8