Luleå stift

Digital mötesplats för pedagogiskt nätverk

Familjegudstjänst i Överluleå kyrka, Boden.

Familjegudstjänst i Överluleå kyrka, Boden. Foto: Johannes Frandsen/IKON

[2021-03-11 10:38]

Välkommen med i pedagogiskt nätverk, du som har pedagogiska uppdrag i någon av församlingarna i Luleå stift!

Digital mötesplats för pedagogiskt nätverk Du som har pedagogiska uppdrag i någon av församlingarna i Luleå stift är välkommen att delta i pedagogiskt nätverk som sker ungefär två gånger/termin. Syfte med pedagogiskt nätverk: Genom digitala möten dela erfarenheter och kunskaper med varandra. Möjlighet för Luleå stift och Sensus att utveckla strategiskt och reflekterande samtal tillsammans med medarbetare i församlingarna.

Att både fånga upp och förmedla framtidstankar. Vi försöker variera mellan veckodagar och tider så att det ska passa för så många som möjligt. Inbjudan går ut via mailgruppen pedagogisk personal i Luleå stift. Hör av dig till Maria Berglund om du inte får inbjudan via nätverket så ser vi till att du kommer med i den. Nästa pedagogiska nätverk blir den 5 maj kl. 10-12. Inbjudan och anmälan sker via mailgruppen.

Emma Berkman, Stiftskansliet i Luleå stift
    Maria Berglund, Luleå stift