Arbetsgivarorganisationen

Ducatus blir gratis medlemstidning och når fler

[2021-03-08 10:19]

Från och med premiärnumret 2021 av medlemsmagasinet Ducatus ingår tidningen fullt ut i medlemsavgiften till Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation - en satsning som bland annat svarar mot önskemål som kom fram i förra årets medlemsundersökning.

Arbetet med att erbjuda fördjupande läsning i aktuella arbetsgivarfrågor fortsätter och vässas ytterligare, bland annat genom att en regional förhandlare/rådgivare numera ingår i redaktionsgruppen. Ett fräschare utseende med olika vinjetter hoppas vi ska underlätta för er läsare att hitta det ni finner intressant.

Distributionssätt

Alla arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare samt övriga med ledningsansvar (enligt BKSK) får ett eget exemplar direkt till arbetsplatsen.

Kyrkoherdar får utöver ett eget exemplar ett ytterligare antal (utifrån arbetsplatsens storlek) att fritt distribuera bland intresserade.

Kyrkorådsordföranden i de församlingar som hittills enbart tagit emot ett exemplar får  ytterligare ett antal att distribuera i kyrkorådet.

Alla övriga intresserade kan enkelt anmäla intresse för personlig prenumeration, hem eller till arbetet.

Hälsningar Birgitta Ödmark, ansvarig utgivare

Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen