Malmö pastorat

Intensiv fyradagars sorgebearbetning i grupp

Foto: shutterstock.com

[2021-02-26 10:57]

13–16 maj 2021 anordnar Elisabet Hartman, Alexander Kepp och Eva Blomdell en gratis fyradagars sorgebearbetning på Kyrkans hus. Dagarna vänder sig både till de som tidigare sökt hjälp med sin sorg och till de som upplever att de inte blir färdig med sorgearbetet på egen hand.

Gratis fyradagars sorgebearbetning i grupp

Under Kristi Himmelsfärdshelgen 2021, 13–16 maj anordnar Elisabet Hartman, präst och diakonerna Alexander Kepp och Eva Blomdell en gratis fyradagars sorgebearbetning på Kyrkans hus. Dagarna vänder sig både till de som tidigare sökt hjälp med sin sorg och till de som upplever att de inte blir färdig med sorgearbetet på egen hand.

Under helgen arbetar gruppen tillsammans med den sorg som fastnat genom att gestalta sorgen i ord, bild och teorier och finna en väg vidare.

Dagar och tider

Det är obligatorisk närvaro samtliga dagar för att deltagarna ska hinna med sin process och för att alla som deltar ska kunna fokusera och vila i sitt sorgearbete.

• Torsdag 13 maj kl. 9–17.30
    • Fredag 14 maj kl. 9–17.30
    • Lördag 15 maj kl. 9–17.30
    • Söndag 16 maj kl. 9–15.30

Fika och lunch serveras kostnadsfritt varje dag.

Anmälan och frågor

Sista anmälningsdag är 6 maj. Anmälan görs till Elisabet Hartman som också kan svara på frågor.

Elisabet Hartman, 040-27 90 59
    elisabet.hartman@svenskakyrkan.se

Sprid gärna informationen

Sprid gärna information om erbjudandet till dem ni möter som ni bedömer skulle vara behjälpta av kursen. Här nedan kan du ladda ner en dubbelsidig flyer i A5-format för utskrift. Observera att den har skärmärken och måste beskäras.

Jenny Wollin, Malmö pastorat
    2021-02-26