Nu finns Himmeli 2021:1 i webbshoppen

Himmeli 2021:1

[2021-03-09 13:00]

Himmeli är Svenska kyrkans sverigefinska tidning om människans liv mellan himmel och jord, och om oss tillsammans som en flerspråkig, mångkulturell kyrka – öppen för alla! Nu kan ni beställa nr 1 2021 i webbshoppen.

Himmeli är en tidning om våra liv tillsammans med varandra och Gud. Svenska kyrkan är en flerspråkig och mångkulturell kyrka. Himmeli vill särskilt lyfta fram den rikedomen som sverigefinska barn och vuxna innebär för vår kyrka och den rikedomen som kyrkan innebär för så många sverigefinska barn och vuxna. Tidningen är på både svenska och finska.

Himmeli kommer ut med 2 nummer per år numera. Nu kommer tidningen lagom till påsk.

Även denna gång får vi fundera på hur tidningarna kan spridas. Tidning kan finnas att hämta i kyrkan eller annan lokal som kan hållas öppen. Varför inte skicka till ut till  t ex äldreboende eller direkt till församlingsbor som är med i sverigefinsk verksamhet. Det skulle nog uppskattas i dessa tider.

Beställ tidningen och dela ut

HIMMELI är gratis och går att beställa i webbshoppen.

Ann-Mari Lundholm, Kommunikationsavdelningen
    2021-03-09