Luleå stift

Uppdaterade versioner av Fira påsk där du är/Fira påskandakt med barn

[2021-02-18 11:33]

Snart är det påsk. Kanske vill din församling använda de populära guiderna som gjordes förra året inför påskfirandet?

Våra stiftsadjunkter Maria Klasson Sundin och Pär Parbring skapade guiderna Fira påsk - där du är och Fira påskandakt med barn som innehåller psalmer, bibeltexter och böner för gudstjänstfirande hemma och som ett komplement till det digitala utbudet då vi inte kunde samlas i kyrkorna förra påsken.

Dessa guider blev mycket omtyckta och använda och är (tyvärr) lika aktuella i år då pandemin fortfarande begränsar oss. Några församlingar valde att skriva ut dem och lägga dem i presentpåsar som delades ut på exempelvis äldreboenden, andra lade dem i församlingsmedlemmars brevlådor.

Du hittar båda guiderna bifogade här!

Alexandra Nyman, Stiftskansliet i Luleå stift
    2021-03-17