Härnösands stift

Mötesplats musiker 21

Foto: Johannes Frandsen, Ikon

Det är dags för den delen av fortbildningen i januari som blev framflyttad. Välkomna till ett dygn med dirigering, Alexanderteknik, repertoargenomgång, körsång samt utbyte av erfarenheter med kollegor!

Datum och tid

6-7 september, lunch till lunch

Sollefteå, Hallstaberget ​

Målgrupp​

Kyrkomusiker i Härnösands stift

Innehåll
    Dagarna kommer att innehålla körrepertoar, kördirigering, tonbildning, körklang och Alexanderteknik. Det är även ett utmärkt tillfälle att möta kollegor, sjunga, äta och umgås tillsammans samt besöka notutställning.

Anmälan
    Anmälan öppnar under våren. Sista anmälningsdag 1 augusti. Anmälningsuppgifterna tas upp av Sensus.

Vänligen kontrollera att du får ett bekräftelsemail när du anmält dig till kursen, det kommer omgående. Obs om du inte får det kontakta då ansvarig administratör, annars är risken att du inte har blivit anmäld.

Kostnad

Stiftet står kostnaden för kurs samt gemensamma måltider, men deltagarna bokar och bekostar själva ev resa, logi och måltid som inte ingår i programmet. Ev avbokningsavgift tillkommer, se Avbokningsregler.

Dagen är ett samarbete mellan Härnösands stift och Sensus.

Härnösands stift behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
    Läs mer på www.svenskakyrkan.se/harnosandsstift/dataskyddsforordningen---gdpr

Filer för nedladdning