Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Kyrkogårdschef NU - ledarutvecklingsprogram för kyrkogårdschefer

  Foto: Gustaf Hellsing

  Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation bjuder, i samverkan med FSK-Föreningen Sveriges kyrkogårdschefer, in till ett ledarutvecklingsprogram som riktar sig enbart till kyrkogårdschefer. Syftet med programmet är att stärka deltagarnas förmåga att hantera såväl den dagliga verksamheten som de svåra situationer som följer av rollen. 


  Ny webbplats: Information för arbetsgivare finns nu på www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare

  Skapad:2022-06-20 11:40:00

  Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har flyttat all information för arbetsgivare till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Om du behöver hjälp att hitta rätt på den externa webbplatsen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.   

  Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig. 

  Varmt välkommen till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare!​

   

  Nedan finns det tidigare innehållet som inte längre uppdateras:

   

  Beskrivning av programmet

  Innehållet kommer att utgå från det egna ledarskapet och fokusera på hur man som ledare kan skapa förutsättningar för att genomföra bra möten, dialogsamtal och medarbetarsamtal men även svåra samtal och feed-back.

  Deltagarna får också verktyg för att hantera förändringsarbete i den egna organisationen. En annan aspekt som lyfts fram i programmet handlar om gruppdynamik samt hur ledare och grupp ömsesidigt påverkar varandra.

  Programmets upplägg är konkret och praktiskt. Avsikten är att deltagarna omgående ska kunna ha nytta av sina nyvunna kunskaper i den egna verksamheten.

  Praktisk information om innehållet

  Programmet består av tre moduler, sammanlagt åtta dagar, där upplevelsebaserade övningar varvas med reflektioner runt den egna ledarrollen. Allt kopplat till den egna verkligheten. Deltagarna kommer att få praktiska verktyg som är användbara i ledarrollen och god möjlighet att träna på tillämpning av dessa verktyg.

  Även om tyngdpunkten ligger på upplevelsebaserat lärande är såväl övningar som verktyg väl förankrade i vedertagen ledarskapsteori. Varje modul kommer också att innehålla ett pass med chefshandledning. Även handledningen kommer att utgå från den egna ledarrollen.       

   

  Aktuella datum, mer information och anmälan hittar du i Kursportalen

   

   

  Snabblänkar

  Skapad:2020-01-30 16:22:00

   

   

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2022-06-22
  X
  Dokumentid: 1514488- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406