Act Svenska kyrkan

Missionskonferens 2020

[2020-09-17 15:12]

Tanken var att vi skulle få samlas till "Missionskonferens 2020" på Missionskyrkan i Uppsala. Men, med så mycket annat har vi tvingats att ställa om. Istället kommer vi under hösten dela några filmade inslag av programmet för missionskonferensen.

På externwebben kan ni nu ta del av den digitala varianten av "Missionskonferens 2020"

I ett föredrag av Jonas Jonsson sätter han in missionen i sitt sammanhang och drar lärdomar av den rika missionshistorien som vi får vara en del av idag. Vidare så delar Sven-Erik Fjellström med sig av en serie korta bibelreflektioner. Det är tankar och reflektioner som har sitt ursprung i möten med profeten Elisha och företrädare för den Världsvida kyrkan.

I oktober lägger vi upp ett spännande panelsamtal på temat "Vad innebär det att vara relevant kyrka idag 2020? Mission idag 2020?" I samtalet deltar bland andra Kristin Molander och Anna Hjälm.

Hoppas att innehållet skall ge både fördjupning och inspiration till fortsatt engagemang för vårt livsviktiga arbete.

Anna Hjälm och Kristin Molander

Anna Hjälm och Kristin Molander Foto: Magnus Aronson/IKON