Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Verksamhet

  En värld av grannar finalist i Diversity Index Award

  [2020-09-10 12:50]

  En värld av grannar är en av tre stolta finalister i kategorin Religion och trosuppfattning till årets Diversity Index Award.

  För nionde året i rad kommer mångfaldspriset Diversity Index Award att delas ut i Malmö. Priset är politiskt och religiöst obundet och arbetet drivs av en ideell förening som på detta sätt uppmärksammar personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, acceptans och rättvisa.

  – ​Vi är så glada att arbetet för interreligiös samverkan når ut! Stort bara att bli finalist! Vi delar vår stolthet med alla er praktiker runt om i landet som arbetar för att det interreligiösa arbetet ska bli en del av det nya normala, säger Anna Hjälm, programansvarig för En värld av grannar - Interreligiös praktik för fred. 

  Priset delas ut i åtta kategorier, varav sju med koppling till de sju diskrimineringsgrunderna som omfattas av lagens diskrimineringsförbud: kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. 

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Magdalena Wernefeldt, Kommunikationsavdelningen
  Skapad
  2020-09-10
  X
  Dokumentid: 1507499- Webid: 1440083 - Unitid: 2147483617