Solna församling - intranät

Hett tips: Hållbarhetsportalen!

[2020-09-10 10:56]

Jag har just varit med på ett videomöte med stiftets hållbarhetssamordnare och även biskop Andreas. Spännande rapporter och samtal. Klicka här och läs mer om "Hållbarhetsportalen".

Jag hoppas det inte är alldeles okänt att jag brinner mycket för hållbarhetsfrågorna. Trots det får jag erkänna att jag hittills har missat att Svenska kyrkan på nationell nivå har skapat en plattform som de kallar "Hållbarhetsportalen". Men idag på videomötet fick jag tipset och jag vill genast dela det vidare.

Vi har alla olika perspektiv in i de här frågorna beroende på våra roller i organisationen och hur vårt liv har sett ut på det mer personliga planet. Men jag är övertygad om att vi alla kan både inspireras och provoceras på olika konstruktiva sätt genom att sätta oss in i vad de skriver på Hållbarhetsportalen.

Här är länken: HÅLLBARHETSPORTALEN

Gå gärna in själv där och läs olika saker som kan intressera dig. Min förhoppning är sedan att vi ska börja prata ännu mer med varandra om de här frågorna och hur vi kan arbeta tillsammans för en ökad hållbarhet på alla plan.

Allt gott och Guds välsignelse!

Niklas

Niklas Lång, Solna församling - intranät