Linköpings stifts intranät

Vacker ceremoni när musiker och pedagoger tog examen

[2020-09-08 11:14]

Den 7 september hölls examenshögtid för församlingspedagoger och kyrkomusiker i Linköpings domkyrka. Fyra musiker och en pedagog välkomnades till stiftet av biskop Martin Modéus. Under ceremonin framfördes vacker musik och textläsning av de nyexaminerade.

• Examinerade kyrkomusiker och församlingspedagoger: Karin Wall-Källming (stiftsmusiker), Åsa Arvidsson, Annika Davidson, Mariette Lagg och Hanna Granström.

Examinerade kyrkomusiker och församlingspedagoger: Karin Wall-Källming (stiftsmusiker), Åsa Arvidsson, Annika Davidson, Mariette Lagg och Hanna Granström. Foto: Linnea Schmeling

• Åsa Arvidsson framför den vackra folkvisan Andakten av Eric Sahlström.

Åsa Arvidsson framför den vackra folkvisan Andakten av Eric Sahlström. Foto: Linnea Schmeling

• Mariette Lagg på sång och piano med låten Var inte rädd mitt barn av Mikael Wiehe.

Mariette Lagg på sång och piano med låten Var inte rädd mitt barn av Mikael Wiehe. Foto: Linnea Schmeling

• Hanna Granström sjunger Skymning rår, en folkmelodi med text av Tore Littmarck.

Hanna Granström sjunger Skymning rår, en folkmelodi med text av Tore Littmarck. Foto: Linnea Schmeling

• Biskop Martin Modéus välsignar de nyexaminerade.

Biskop Martin Modéus välsignar de nyexaminerade. Foto: Linnea Schmeling

Linnea Schmeling, Linköpings stiftsorganisation