Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Höstens utbildningar genomförs digitalt

  [2020-09-03 09:10]

  Hösten 2020 ställer Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation om till digitala utbildningar så långt det är möjligt. Orsaken är Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen.  

  Alla detaljer är ännu inte klara, men de flesta utbildningar kommer att genomföras som videomöten med olika interaktiva moment såsom övningar och chattmöjligheter, ibland i kombination med andra inslag. Om du går ett ledarskapsprogram får du information inför varje tillfälle om träffen genomförs fysiskt eller digitalt.  

  Utbildningarna kommer normalt att genomföras samma dagar som tidigare planerats. De digitala versionerna av utbildningarna får ett lägre pris: 1 300  kr för heldagar och 900 kr för halvdagar.  

  Om du är anmäld till en utbildning kommer du att få information om hur utbildningen förändras så snart det nya upplägget för din utbildning är klart.

  Om du är intresserad av en utbildning i höst är du välkommen att läsa mer och anmäla dig direkt på webben.  Sista anmälningsdag för digitala utbildningar är tre veckor innan utbildningens start. Vi vill särskilt uppmärksamma dig på följande utbildningstillfällen, där anmälningstiden snart går ut:

  Du har möjlighet att avboka din plats utan kostnad fram till och med tre veckor innan utbildningens start. Du kan alltså anmäla dig redan nu även om den digitala versionen av den utbildningen inte är färdig, eftersom du kan avboka om upplägget inte skulle passa dig.  

  Vill du veta mer om förändringarna, kontakta kursadministratör Pia Magnusson på 08-737 72 41 eller pia.magnusson@svenskakyrkan.se, eller utbildningskoordinator Viveka Rydin på 08-737 72 47 eller viveka.rydin@svenskakyrkan.se.  

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Skapad
  2020-09-03
  X
  Dokumentid: 1506457- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406