Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Växjö stift

  Fortbildningsveckan 2021

  Välkommen du som är ideell, anställd eller förtroendevald till årets Fortbildningsvecka 12-15 oktober! 

   

  Om Fortbildningsveckan

  Fortbildningsveckan är ett stöd till församlingarna i Växjö stift, för att fullgöra sin grundläggande uppgift. Syftet är att skapa möjlighet till fördjupning, mötesplatser mellan olika kompetenser och ett lärande över gränser. Den är ett naturligt centrum för fortbildning. Här koncentreras resurser och kompetenser för att alla ska kunna rustas i sina uppdrag och tjänster.

  Redan nu är det dags att planera för att både ideella och anställda medarbetare, liksom förtroendevalda, får möjlighet att vidareutveckla sig genom fortbildning. Vi behöver din hjälp att nå dem som vi inte så lätt når från stiftsorganisationen, t ex körer, ungdomsgrupper, internationellt engagerade och andra ideella.

  Fortbildningsveckan kommer även i år att vara digital och dagarna som gäller är tisdag-fredag vecka 41, dvs 12-15 oktober.  

  • Tisdag – Torsdag: nio kurser per dag. Tre pass med tre kurser parallellt både dagtid och kvällstid. Inriktningen på kvällen är mer för ideella och förtroendevalda men alla är välkomna.
  • Fredag: kurser dagtid men inget på kvällen.

  Vi vill att ni redan nu planerar för att både ideella och anställda medarbetare, liksom förtroendevalda, får möjlighet att vidareutveckla sig genom fortbildning. Hjälp oss också att nå dem som vi inte så lätt når från stiftsorganisationen, t ex körer, ungdomsgrupper och andra ideella.

  Program

  Tisdag

  Onsdag

  Torsdag

  Fredag

  Anmälan och kostnad

  Anmälningsavgiften är 250 kr per person. Fakturering kommer att ske i efterhand. Har ni en grupp med ideella som t ex en ungdomsgrupp eller kör, kontakta oss för grupprabatt.

  Anmäl är stängd. Bekräftelse på anmälan kommer via mail, kolla skräpposten eller "övrigt" om du inte får mailet.

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Sara Peterson, Växjö stift
  Uppdaterad
  2021-09-13
  X
  Dokumentid: 1504016- Webid: 29144 - Unitid: 7