Webbhjälp

Infoga inlägg från flera bloggar på externwebben

[2020-06-10 13:56]

Nu kan du som vill visa inlägg från Svenska kyrkans bloggportal på externwebben välja att visa inlägg från flera olika bloggar. Eller att bara visa inlägg från en viss författare på en blogg. Allt styrs från det vanliga bloggverktyget i administrationen.

I och med leveransen igår (tisdag 9 juni 2020) så har du fått tre alternativ när du infogar inlägg från en blogg på bloggportalen på externwebben.

1. Att visa inlägg från en enskild blogg
    2. Att visa inlägg från vissa utvalda bloggar (max fem stycken)
    3. Att visa inlägg från alla bloggar

När du väljer att visa inlägg från en enskild blogg kan du samtidigt välja att visa enbart inlägg skrivna av en eller flera författare. Du kan också välja att visa inlägg som är taggade med en viss kategori eller vissa taggar.​

Skapad:2018-02-26 14:21:00

Här får du lära dig hur du infogar ett enskilt inlägg eller ett flöde av inlägg från en eller flera bloggar på din webbplats på svenskakyrkan.se.

Infoga inlägg eller flöde från bloggportalen
    Per Hård af Segerstad, Kommunikationsavdelningen
    2020-06-10