Webbhjälp

Kyrkguiden är redo för sommaren!

[2020-06-10 11:21]

Nu går det att filtrera på sommarkyrkor i appen Kyrkguiden igen! Gå gärna in och titta så att all information är aktuell inför sommaren 2020.

Det är många som använder appen för att hitta till öppna kyrkor under sommarmånaderna. I platsadministrationen finns ett fält för öppettider under flera av platstyperna. Öppettiderna visas, efter att ha varit borttagna i en period, nu i appen igen.

Se till att informationen stämmer så att inga besökare behöver bli besvikna.

I övrigt är allt sig likt i platsadministrationen och i appen Kyrkguiden. Ett arbete har dock precis påbörjats för att förbättra både administrationen och appen.

För att förbättra användarupplevelsen av appen har vi dessutom, i den mån det varit möjligt, lagt till bild och beskrivning för de platser där det tidigare helt saknats.

Mer information om vad som är på gång kommer under hösten. Målet är att vi sedan i god tid till nästa sommar kan presentera våra kyrkor och andra sevärdheter på ett nytt inspirerande sätt!

Skapad:2015-03-30 17:52:00

I platsadministrationen ska du lägga in de platser där ni har verksamhet. Kyrkorna är viktigast, men även kansliet, kyrkogården eller församlingsgården kan läggas in i platsadministrationen. Alla platser som finns i platsadministrationen visas i appen Kyrkguiden.

Tips och trix för dig som behöver uppdatera platsadministrationen
    Liselotte Rogberg, Kommunikationsavdelningen
    2020-06-10