Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Verksamhet

  På lika villkor – en kyrka där alla ryms

  [2020-04-03 10:23]

  Svenska kyrkan och Sensus studieförbund inbjuder till en konferens som riktar sig till dig som möter barn, unga och konfirmander i behov av särskilt stöd. 20-21 augusti 2020, äger konferensen rum i Gustav Adolf kyrka, Borås.

  Konferensens fokus ligger på att möjliggöra för barn och unga att vara delaktiga i kyrkan på sina och lika villkor oavsett fysiska, psykiska och intellektuella funktionsvariationer/funktionsnedsättningar. 

  Konferensen sätter också fokus på hur jag som ledare kan anpassa mitt ledarskap så jag tar ansvar för lärmiljöer som möjliggör för barn och unga att vara delaktiga i kyrkan på sina egna villkor. Barn och ungas rättigheter gestaltas genom föreläsningar, kulturinslag och valbara seminarier och ger teoretisk förståelse och konkreta redskap.​

  När? 20-21 augusti 2020. Mötesbyrån öppnar 15.00 på torsdagen. Konferensen avslutas 15.00 på fredagen. 

  Var? Borås. Gemensamma föreläsningar ges i Gustav Adolf, kyrkan mitt i staden. Seminarierna på fredagen ges i närliggande församlingshem.

  För vem? Alla som i kyrkan möter och arbetar med barn/unga och konfirmander i behov av särskilt stöd.

  Anmälan: Här kan du anmäla dig

  Max antal deltagare: 270

  Deltagaravgift: 1 250 kronor.  I avgiften ingår utöver föreläsningar och seminarier eftermiddagsfika båda dagarna, middag torsdag kväll och lunch fredag. 

  Boende och resa: Du ordnar och betalar själv både boende och resa. Hotellrum finns reserverade och i samband med din anmälan får du anvisningar om hur du bokar.​

  Mer information hittar du på Karlstads stifts intranät.

  Redaktör
  Ann-Mari Lundholm, Kommunikationsavdelningen
  Innehållsansvarig
  Elna Wahlgren Lundqvist, Verksamhet
  Skapad
  2020-04-03
  X
  Dokumentid: 1489720- Webid: 1440083 - Unitid: 2147483617