Malmö pastorat

INSTÄLLT- Biskop Johan Tyrberg till Malmö nästa vecka

[2020-03-10 12:39]

Biskop Johan Tyrberg är en flitig gäst i alla församlingar i Lunds stift. Förutom formella biskopsvisitationer gästar han gärna gudstjänster och bidrar som predikant när tillfälle ges.

I söndags var biskop Johan i Västra Skrävlinge kyrka och ledde mässan och hade samtal med konfirmanderna efteråt.

I nästa vecka, den 18 mars, kommer biskop Johan till St:a Maria kyrka för att möta arbetslaget och samtala kring hur de lagt upp sitt arbete med fokus på diakonin. Dessutom kommer han möta en del av Malmös diakoner och konfirmandstrateger för att prata om hur vi tillsammans kan möta framtidens utmaningar som kyrka.

Har du någon fråga till biskopen? Maila gärna kyrkoherde Per Svensson senast på måndag den 16 mars.

Karin Rosvall, Malmö pastorat
    2020-03-17