Strängnäs stift

Kyrkornas nätverksdagar kring migration och integration

[2020-02-06 08:44]

Den 1-2:a april inträffar 2020års ekumeniska nätverksdagar med temat "Tillsammans för ett bättre samhälle - utmaningar och möjligheter", i Stockholm.

Dagarna kommer ge möjlighet till föreläsningar, samtal, workshops, erfarenhetsutbyten och nätverkande. Medverkar gör bland annat Anders Arborelius, Stockholms katolska stift, Haris Grabovac, Expo, Anna Lindblad, Asylrättscentrum, Michael Nausner, Svenska kyrkans forskningsenhet, Marie Eidem, Mötesplats Caritas och Karin Wiborn, Sveriges kristna råd.

Kostnad för dagarna är 300 kronor om man anmäler sig innan den 14e februari, därefter är kostnaden 400 kronor.

Dagarna äger rum i Immanuelskyrkan i Stockholm. Mer information om dagarna och anmälan finns här.

Programmet för dagarna finns bifogat här nedan.

Filer för nedladdning
    Josefine Radon Bertilsson, Strängnäs stift