Strängnäs stift

Inspiration till dig som är engagerad för Act Svenska kyrkan!

[2019-09-24 09:20]

Internationella rådet i Strängnäs stift bjuder in intresserade och engagerade till två Internationella rådslag under hösten. Det första i Hölö-Mörkö församling den 12e oktober och det andra i Glanshammars församling den 23e november. Genderfrågor och kyrkornas roll för en hållbar utveckling står på agendan!

Det har blivit till tradition - att Internationella rådet i Strängnäs stift anordnar två inspirationstillfällen per höst - ett i Närke och ett i Sörmland. Du är naturligt vis välkommen vid ett eller båda tillfällena och vi hoppas du har möjlighet att ta med dig dina vänner!

Fokus för rådslaget den 12 oktober i Hölö-Mörkö är genderfrågor och julinsamlingens tema "För alla flickors rätt till ett värdigt liv". För rådslaget i Glanshammar den 23e november står globala veckans tema "Vem får höras? Kyrkornas roll för en hållbar utveckling" i fokus. Vid båda tillfällena har rådet bjudit in föreläsare från Uppsala och Strängnäs stift.

Varmt välkommen!

• Sista dag för anmälan till rådslaget i Hölö-Mörkö r är den 6/10
    • Sista dag för anmälan till rådslag i Glanshammar är den 15/11

Kostnad för en dag är 250 kr/person. Pengarna sätts in på konto: 7132-14 85 018 i Swedbank senast sista dag för anmälan.

Anmälan och betalning sker till Ewa Bånkestad, kassör i Internationella rådet.

E-post: ewa.bankestad@svenskakyrkan.se

Tel. 073-071 88 38.

Vänligen ange följande i din anmälan:

• Datum för deltagande
    • Namn:
    • Adress:
    • Postnr/ort:
    • Telefon:
    • Församling:
    • E-post:
    • Särskild kost:

Mer information om Rådslagen ges av ordförande Joacim Wäppling, tel. 073-960 54 34 e-post: joacim.wappling@svenskakyrkan.se