Strängnäs stift

Diakoni för förtroendevalda - anmäl dej!

[2019-09-04 21:58]

Strängnäs stift intensifierar samtal om diakoni. Har du den kunskap som behövs som förtroendevald? Sista chans till anmälan.

Diakoni för förtroendevalda - hög tid för anmälan! Välkomna till Stjärnholm 21/9. Ny chans på Solliden (Örebro) 5/10 - välj den lördag som passar!

Svenska kyrkan behöver förtroendevalda som kan stötta och styra församlingens diakonala uppdrag. Har du den kunskap som behövs?

Kursdagen vänder sig till förtroendevalda i kyrko- och församlingsråd.

Här får du orientering i församlingens diakonala uppdrag: teologisk grund, arbetsformer, diakonens uppdrag och förtroendevaldas roll.

Tipsa gärna förtroendevalda i din församling.​

Stiftsdiakonerna Birgitta Lounela och Annika Melin Mori leder dagen. Information och länk för anmälan finns på intranätet:

internwww.svenskakyrkan.se/strangnasstift/diakoni-for-fortroendevalda

​Anmäl dig senast 12/9.

(Fungerar inte länken så skriv in adressen själv så ska du komma rätt)

Frågor eller synpunkter?Ta gärna kontakt med stiftsdiakon Birgitta Lounela 0152-234 44

Birgitta Lounela, Strängnäs stift
    2019-09-05