Linköpings stifts intranät

Biljettsläpp till MR-dagarna

[2019-06-12 13:16]

I dag, onsdag släpps seminarieprogrammet till höstens MR-dagar i Linköping. Vad vill du gå på?

Årets Mänskliga Rättighetsdagar - 14-16 november - har tema Rätten till hälsa.

Svenska kyrkan finns med på olika sätt och kommer fram för allt tala om rätten till andlig hälsa. Biskop Martin Modéus är med i en paneldebatt, det arrangeras seminarier om barns rätt till andlighet, suicidprevention i kyrkan, m m.

Här hittar du seminarier med anknytning till Svenska kyrkan

Här hittar du samtliga seminarier

Fri entré till utställartorget båda dagarna. Även mini-seminarier är gratis. Vill man ha tillgång till allt är det 1- och 2-dagarsbiljetter som gäller.

Gratisbiljetter?
    Linköpings stift är lokal medarrangör och har ett antal 1-dags och 2-dagsbiljetter att fördela till ideella eller anställda medarbetare i församlingarna.

Mejla din intresseanmälan till: Pernilla Myrelid, stiftsadjunkt
    pernilla.myrelid@svenskakyrkan.se