Strängnäs stift

Få kunskap i att söka extern finansiering

[2019-05-23 09:23]

Kyrkokansliet och Hela Människan Sverige inbjuder till kursdagar 12/9 och 14/11 för att ge kunskap om alternativ finansiering till att utveckla befintliga eller starta nya diakonala verksamheter. Kursen är kostnadsfri.

Dag 1: Grunderna i att hitta alternativ finansiering 12 september 10-15 i Stockholm

Dagen riktar sig till medarbetare i församlingar som är intresserade av att utveckla sina diakonala verksamheter och som vill ha stöd, mer kunskap och tips om finansiering.

Innehållet under dagen kommer att beröra metoder för samverkan med andra idéburna och myndigheter, projektansökningar: Vad? Hur? Varför? Samt erfarenhetsutbyte med goda exempel.

Anmälan görs till eva.lindstrom@svenskakyrkan.se senast 26 augusti.

Dag 2: Utveckla och skriva ansökningar- 14 november, 10-15, Webbinarium

Riktar sig till deltagarna från dag 1 och/eller medarbetare med tidigare erfarenheter av ansökningsarbete.

Innehållet under dagen består av: Aktuella finansieringsmöjligheter, Tips om formuleringar samt skrivarverkstad.

Anmälan görs till eva.lindstrom@svenskakyrkan.se senast 14 oktober.

Läs mer i det bifogade dokumentet här nedan!

Josefine Radon Bertilsson, Strängnäs stift
    2019-05-23