Linköpings stifts intranät

Stiftsfest 30 maj 2020

Var med och fira de första 900 åren!

Lördag 30 maj 2020 fylls Domkyrkoparken med skratt och sång när Linköpings stift fyller imponerande 900 år (minst)! Musik, utställningar, gudstjänster, marknad, mat och mycket mer – det blir en stiftsfest att minnas!

Foto: Jonna Andersson

Skapad:2020-02-07 11:13:00

Snart ett millennium. Linköpings stift fyller (minst) 900 år och det kommer att firas med en stor stiftsfest i Domkyrkoparken i Linköping den 30 maj!

Läs mer om Sång inför stiftsfesten

Kontaktperson för stiftsfesten:
    Helena Lundberg, projektledare

Praktisk information:

• Behöver ni hyra buss för att gemensamt åka från er församling till stiftsfesten? Den kostnaden vill Linköpings stiftsorganisation gärna bjuda på! Kontakta Helena Lundberg för mer information.
    • Efter inledningsgudstjänsten serveras det kyrkkaffe. Stadsmissionen ordnar kaffe och annan dryck. Kan din församling bidra med fikabröd? Kontakta i så fall Helena Lundberg. Blir det bröd över så säljer vi det till förmån för ACT.
    • Ju fler desto bättre. Hjälp gärna till att sprida annonsmaterialet i era kanaler. Nedan finns annonser i många olika format, för att passa i vårens församlingsblad, till webb och som utskrivna affischer. Tillsammans skapar vi en myllrande folkfest!

Finns inte det format du söker? Kontakta Daniel Lönnbäck för hjälp.

Helena Lundberg, Linköpings stiftsorganisation
    2020-02-07