Strängnäs stift

Påminnelse: Sök medel för arbete med asylsökande och flyktingar senast 18/1

[2019-01-14 10:32]

Fredagen den 18/1 är sista dagen att ansöka om medel för arbete med asylsökande och flyktingar. Ansökningar som kommer in efter detta datum kommer ej behandlas.

Mer information och ansökningsformuläret finner ni i bifogade dokument här nedan.

Ansökan ska skrivas under av kyrkoherden och kan antingen scannas och skickas till strangnas.stift@svenskakyrkan.se eller postas till:

Strängnäs stift

Att: Annelie Fridell

645 22 Strängnäs.

Beslut om beviljad ansökan fattas vid stiftsstyrelsens sammanträde i februari.

Läs gärna igenom vilka prioriteringar och kriterier som ligger till grund för bedömningen av ansökan samt dokumentet ”vägledning för ansökan” för information om vad som är viktigt att tänka på. Där finns också information om avvikelserapportering och slutlig återrapportering.

Har ni frågor eller funderingar kring detta eller ansökan hör av er till Annelie Fridell: annelie.fridell@svenskakyrkan.se eller 0152-23428.