Strängnäs stift

Tankar i kaos

[2018-10-17 09:30]

Ska du boka en föreläsning till församlingsafton eller ungdomsgruppen? Dennis Junge föreläser om fysiska och neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Nyinflyttade örebroaren Dennis Junge föddes med en cp-skada och en perceptionsstörning som gör det svårt att sortera intryck. Vad gör man när alla tankar är i kaos? Hur kan omgivningen bäst bemöta någon som har ett "dolt" handikapp? Och hur är det att sitta i rullstol? Det svarar Dennis på i sin öppenhjärtliga och motiverande föreläsning som fokuserar på drömmar och mål i livet.

Dennis har bl.a. arbetat som idrottslärare och föreläsare. Nu är han bosatt i Örebro med sambo och en liten dotter. Dennis arbetar som föreläsare och med barn och unga med funktionsvariationer hos Svenska kyrkan i Örebro.

Vill du boka Dennis Junge? Hör av dig via dennis.junge@svenskakyrkan.se eller telefon 019-15 47 71.

Elin Henningsson, Strängnäs stift
    2018-10-17