Strängnäs stift

NYTT DATUM - Dag för verksamhetsutveckling

[2018-10-09 16:04]

Då tidigare datum krockade med möjlighet att delta i en av Stockholm stifts utbildningar är dagen för verksamhetsutveckling flyttad från 23/10 till 23/11.

Förutom att dagen är flyttad en månad är allt annat precis som innan. Läs mer här och anmäl till Annelie Fridell senast 9/11.

Välkomna!

Den här dagen är för er som vill få stöd i hur man gör en bra projektansökan som kan användas inför 2019 års utlysning av medel för asylsökande och flyktingar eller för att söka externa medel.

Den riktar sig också till er som vill starta en ny verksamhet för t.ex. praktikanter eller för att strukturera upp en befintlig verksamhet

Vi kommer att bland annat gå igenom följande teman:
    - Vad är LFA? Vad innebär de olika stegen?
    - Hur kan metoden användas i församlingens kontext?
    - Vi arbetar med problemformulering, målformulering

Deltagare kommer också att få möjlighet att konkret arbeta med att utveckla eller omforma en verksamhet i sin församling utifrån metoden.

2018-10-11