Strängnäs stift

Utbildningsdag om konvertiter i asylprocessen

[2018-10-03 09:24]

Sveriges kristna råd bjuder in till en högaktuell utbildning om konvertiter i asylprocessen tisdagen den 23 oktober i Stockholm.

Stockholms stift har platser över till Sveriges kristna råds utbildning om konvertiter i asylprocessen och bjuder därför in deltagare från andra stift.

Utbildningen riktar sig främst till präster, diakoner och andra i lokala kyrkor som möter personer som vill konvertera till kristendomen under asylprocessen. Hittills har över tio utbildningar ordnats runt om i landet och responsen har varit mycket positiv.

Se bifogad inbjudan för mer information och anmälan.

Datum: tisdagen den 23 oktober 2018

Tid: 08.30 – 17.00

Plats: Västermalms församling, Våningen" på Arbetargatan 21

Då detta är en efterfrågad och högaktuell utbildning kommer vi att flytta vår dag kring projektansökningar och LFA-metoden. Mer information om detta kommer nästa vecka.

Filer för nedladdning
    2018-10-03