Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Västerås stift

  Uppdaterad info 18/6! Byte av telefoniplattform

  [2018-06-18 18:00]

  Den 13/6 kl.16 genomfördes byte av plattformen med vissa driftstörningar som följd. Nedan har vi samlat lite information kring bytet:

  Som tidigare meddelats kommer vi att byta ut vår nuvarande telefonväxelplattform. Vi kommer att gå från en NEC-plattform till en plattform som heter MX-One och levereras av Tele2.  

  Den 13/6 kl.16 inleds arbetet med att byta ut plattformen. Under kvällen och natten 13/6 kommer det att bli vissa driftstörningar.TIPS! Väntar du viktiga telefonsamtal, har jour eller dyl bör du meddela ett alternativt telefonnummer!  

  Vid växelns öppnande 14/6 kl.8.00 kommer mycket att vara sig likt men vissa saker kommer att vara annorlunda. Bl a kommer vi att uppgradera Trio-Assistant (på din dator) till en ny version med ny adress. Även serveradressen till Trio-Referral (app:en på din telefon) kommer att ändras. 13/6 kl.8 kommer vi att publicera nya snabbguider och ge utförlig information om förändringarna på Västerås stifts Intranätet och även skicka ut dessa till dig som Telefoniansvarig på din enhet. Vi ber dig att sprida dessa i din organisation. Vi kommer då även att informera om hur in- och urloggning ur svarsgrupper skall ske samt hur koppling av samtal går till i den nya lösningen.  

  Fr o m 1/7 kommer en ny paketering att gälla för mobila anknytningar. Vi kommer att få ”fast prist” för samtal, SMS och MMS, utökad mobilsurf (2GB) och direktfakturering och allt detta och mer därtill till ett lägre pris än idag. Mer information om detta kommer kring midsommar.  

  Under hösten kommer vi sedan att kunna erbjuda förbättrade svarsgruppsfunktioner samt fria mötesrum för telefonkonferens.  

  På förhand tack för det tålamod som alltid krävs vid större omläggningar. Vi gör allt för att det ska gå så smidigt som möjligt! 

  Här hittar du instruktioner hur du använder den nya plattformen.

  Redaktör
  Innehållsansvarig
  Skapad
  2018-06-18
  X
  Dokumentid: 1399902- Webid: 29143 - Unitid: 6