Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Delta med församlingen i World Fairtrade Challenge den 6-9 maj 2018

  [2018-04-26 10:50]

  Församlingen deltar genom att ni ordnar ett fika med minst en Fairtrademärkt vara. Anmäl fikapausen, ladda ned material, lägg gärna in banners och den gemensamma puffen på webben, var med i tävlingen i sociala medier om ni vill, så blir ni en del av kampanjen som pågår i 20 länder!

  Så här deltar ni i World Fairtrade Challenge 2018: 

  1. Registrera er Fairtrade-fika på fairtradechallenge.se  Alla fikapauser vare sig den har få eller många deltagare är välkomna!

  Den globala kampanjen pågår 7-9 maj men är ni med i Kyrka för Fairtrade kan ni arrangera fikat också den 6 maj som är en söndag. 

  2. Ladda ned och skriv ut material och informera före och under fikat.

  Här kan du ladda ned banners för webben och sociala medier.

  I gemensamt material att dela finns en puff att dra in på församlingens webbsida. Läs mer om gemensamt material att dela.

  3. Om ni vill, delta i fikabildstävlingen genom att dela bilder från fikat med #fairtradechallenge i sociala medier. Läs mer om hur ni är med i fikabildstävlingen.

  Gå med i Kyrka för Fairtrade:

  Kyrka för Fairtrade är en diplomering för församlingar som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion. Diplomet ges till församlingar som i största möjliga mån konsumerar Fairtrade-märkt kaffe, te och andra produkter samt engagerar sig i kampanjer och sprider information om Fairtrade och rättvis handel.​​ Läs mer om Kyrka för Fairtrade.

  Fakta:
  World Fairtrade Challenge är en kampanj som sätter fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad Fairtrade gör för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom.   Ju fler vi blir som köper Fairtrade-märkt, desto större skillnad gör vi för de människor som odlar och producerar våra varor. Kaffe, te, socker, kakao och choklad är vanliga varor som finns att köpa Fairtrade. ​ 

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Sandell, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen , Kommunikation
  Skapad
  2018-04-26
  X
  Dokumentid: 1392729- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526