Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Aktuellt

  Fika med församlingen i World Fairtrade Challenge den 6-9 maj 2018

  [2018-04-26 09:32]

  World Fairtrade Challenge är en global kampanj för Fairtrade. Din församling deltar genom att ni ordnar ett fika med minst en Fairtrademärkt vara. Ladda ned material, bjud in och anmäl er fikapaus - och fotografera den om ni vill!- så blir ni en del av kampanjen som pågår i 20 länder!

  World Fairtrade Challenge är en kampanj som sätter fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad Fairtrade gör för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom.  

  Ju fler vi blir som köper Fairtrade-märkt, desto större skillnad gör vi för de människor som odlar och producerar våra varor. Kaffe, te, socker, kakao och choklad är vanliga varor som finns att köpa Fairtrade. ​

  Så här deltar ni i World Fairtrade Challenge 2018: 

  1. Registrera er Fairtrade-fika på fairtradechallenge.se  Alla fikapauser vare sig den har få eller många deltagare är välkomna!

  Den globala kampanjen pågår 7-9 maj men är ni med i Kyrka för Fairtrade kan ni arrangera fikat också den 6 maj som är en söndag. 

  2. Ladda ned och skriv ut material och informera före och under fikat.

  3. Om ni vill, delta i fikabildstävlingen genom att dela bilder från fikat med #fairtradechallenge i sociala medier. Läs mer om hur ni är med i fikabildstävlingen.

  Du som är kommunikatör eller uppdaterar församlingens webbplats, läs här om banners och gemensamt material till webben.

  Gå med i Kyrka för Fairtrade:

  Kyrka för Fairtrade är en diplomering för församlingar som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion. Diplomet ges till församlingar som i största möjliga mån konsumerar Fairtrade-märkt kaffe, te och andra produkter samt engagerar sig i kampanjer och sprider information om Fairtrade och rättvis handel.​​ Läs mer om Kyrka för Fairtrade.

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Sandell, Kommunikationsavdelningen
  Skapad
  2018-04-26
  X
  Dokumentid: 1392678- Webid: 27325 - Unitid: 2147483460